Wat mag je echt niet missen bij een bezoek aan Amsterdam?

Amsterdam is een grote stad die bruist van de activiteiten. Vrijwel ieder weekend is er weer een activiteit. Staat er geen activiteit geplaand voor het weekend dat jij de Nederlandse hoofdstad wilt bezoeken? Geen paniek. Er zijn namelijk nog genoeg andere dingen te doen. Zo zijn er talloze bezienswaardigheden in de stad en natuurlijk zijn er genoeg leuke terrasjes, kroegjes en andere horecagelegenheden.

Madame Tussauds

Heb jij een datum gevonden voor een dagje weg naar Amsterdam? Dan zoek je mogelijk nog wat activiteiten voor deze dag. Een bezoekje aan de Dam en het Rijksmuseum staan mogelijk al op je agenda. Maar geldt dat ook voor Madame Tussauds? Dit is een populair museum met wassen beelden van allerlei bekende binnen- en buitenlanders. Denk hierbij aan dj’s, sporters en artiesten. Nadeel is alleen dat de tickets vaak vrij prijzig zijn. Wil jij graag naar Madame Tussauds maar niet teveel betalen voor je ticket? Hier vind je gunstige tickets voor Madame Tussauds. Nog een voordeel: je hoeft niet in de rij te staan, maar kunt gewoon doorlopen!

Fietsverhuur Piet Heinkade

Amsterdam is een bijzonder drukke stad. Er rijden talloze auto’s en een groot aantal mensen verplaatst zich te voet door de stad. Met de auto schiet het dus niet op en met de benenwagen duurt het vaak ook lang voordat je op de plek van bestemming bent. Een fiets huren is dan ook een slimme oplossing. Het is een makkelijk vervoersmiddel en je bent binnen een mum van tijd op je bestemming. Tevens gaat het een stuk sneller dan lopen, waardoor je op een dag meer van de stad kunt zien. Zoek jij nog een plek om een fiets te huren? Kijk dan eens bij de fietsverhuur aan de Piet Heinkade in Amsterdam. Hier vind je vast en zeker een geschikte fiets om mee door de stad te trekken.

Wat te doen in Amsterdam met oud en nieuw?

Wil jij naar Amsterdam rond de jaarwisseling? Dan moet je er rekening mee houden dat sommige bezienswaardigheden mogelijk gesloten zijn. Maar laat je hierdoor echter niet tegenhouden. Er zijn met oud en nieuw namelijk ook allerlei tijdelijke activiteiten. Zo wordt er in het centrum op verschillende manieren voor vermaak en gezelligheid gezorgd. Daarnaast zijn er in de avond en nacht allerlei feesten in Amsterdam en omgeving. Vraag jij je nu nog steeds af wat te doen in Amsterdam met oud en nieuw? Dan moet je je afvragen of het wel verstandig is om er rond die tijd heen te gaan.

Goedkope tickets

Een dagje Amsterdam is vaak niet bepaald goedkoop. Zeker wanneer je met het openbaar vervoer reist, kan het je behoorlijk wat geld kosten. Daarnaast wil je natuurlijk nog wel een aantal bezienswaardigheden bezoeken. Hier moet je vaak toegangskaarten voor kopen. Deze zijn over het algemeen ook vrij prijzig. Gelukkig kun je het nodige besparen op je toegangskaartjes. Hoe? Door op zoek te gaan naar goedkope tickets. Op het internet worden namelijk vaak genoeg goedkope tickets aangeboden. Deze zijn doorgaans aanzienlijk goedkoper dan de reguliere tickets. Op deze manier bespaar je toch behoorlijk wat op je dagje Amsterdam. Zeker wanneer je met een grote groep op stap gaat.

Boek een tripje via Eurodisneyaanbiedingen.nl

Ben jij al meerdere malen in Amsterdam geweest? Dan zoek je mogelijk iets anders om eens met je gezin te doen. Ooit overwogen om eens een bezoek te brengen aan Disneyland Parijs? Voor jullie als ouders een leuke ervaring en voor de kinderen natuurlijk fantastisch. Er is echter één nadeel: een bezoek aan Euro Disney is behoorlijk prijzig. Dit is zeker het geval wanneer jij meerdere dagen gaat. Dit is aannemelijk, aangezien je in één dag lang niet alles kunt zien. Wil jij geld besparen op je bezoek aan Disneyland Parijs? Boek je tripje dan via Euro disneyaanbiedingen.nl. Hier vind je diverse mogelijkheden om aanzienlijk te besparen op je bezoek aan dit park.