Gerangschikt in het brandpunt van Europa, heeft het Koninkrijk der Nederlanden een gematigde oceanische omgeving, koele zomers en zachte winters. Door het klimaat zijn enkele natuurlijke kwekerijen een bezienswaardigheid. Half april is de beste gelegenheid om naar Nederland te gaan, want het is het punt waar de bloesembollen van tulpen, narcissen en hyacinten in hun eminente schaduwen ontkiemen. Door een vergelijkbare periode beginnen ook natuurlijke productbomen te bloeien.

Het cheddar commerciële centrum van de metropool Alkmaar biedt de reizigers een voorproefje van de cheddarcultuur op de Hollanders. De onmiskenbaar opvallendere Goudse en Edammer kazen gaan van half april tot half september naar en belasten de markt.

Dit juweeltje van Europa is misschien wel de thuisbasis van de bekende Kinderdjik-windmolens die vanaf nu op de UNESCO-werelderfgoedlijst staan. Deze windmolens worden de hele zaterdag van juli en augustus gebruikt en ze geven een elite en ontzagwekkend tafereel.

Dit parlementaire meerderheidsregime maakt bovendien denkbaar om een ​​bezoek van vijf minuten in de ruimte op te nemen. De Noordwijk Space Expo toont echte klimaatsatellieten, ruimtestation en maanmodule. Het maakt het ook mogelijk voor het verzenden van raketten, of waterraket.

Dit topografisch laaggelegen land heeft een antwoord gevonden op de overstromingsverwarring en heeft een nieuwe vakantieplek toegevoegd. De Deltawerken is eigenlijk een door water aangedreven programma van barrières, dammen en bouten die op productieve wijze de absoluut meest betreurenswaardige verifieerbare overstromingen voorkomen. Waterland Neeltje Jans is zowel een bewaker als een rijke sportsite geweest.

Scène Mesdag is eigenlijk een groot meesterwerk en fortuin van het land. Dit verzoek, de grootste ronde campagne van Europa, geeft een fantasie en een verrassend instinct van een vervlogen tijd.

Elk van deze en onderscheidende reizigersdoelen in Nederland kunnen in slechts een paar uur en door middel van een wandeling worden bezocht. Niet vanwege de realiteit is Nederland echter klein door de Madurodam, een kleinere stad dan verwacht, precies waar alles wat zonder twijfel opmerkelijk is in Nederland beschikbaar is. Het Koninklijk Paleis op de Dam, vaarwaterplaatsen van Amsterdam, de Domtoren van Utrecht en Amsterdam Airport Schiphol worden herhaald in een schaal van 1:25.